Festival

XII. Holešovská Regata

21. 06. 2024 16:00, Holešov, Zahrady Zámku

Cena vstupenky: 690 Kč (předprodej končí 21. 06. 2024 15:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Dvanáctá Holešovská Regata se uskuteční ve dnech 21. a 22. června tradičně v jedinečném prostředí rozsáhlých zahrad Zámku Holešov. 

Dvoudenní program nabídne návštěvníkům to nejlepší z české a slovenské hudební scény. V pátek vystoupí Fleret, Desmod a David Koller. Sobota bude přímo nabitá skvělou hudbou. Na podiu se během dne vystřídají například Monkey Business, Janek Ledecký, Pokáč a Kapitán Demo. Vrcholem večera bude show Leoše Mareše se závěrečným festivalovým ohňostrojem. 

I dvanáctý ročník nabídne návštěvníkům oblíbenou přehlídku netradičních plavidel a přejezd vodní lávky. Naopak žhavou novinkou tohoto ročníku bude živá talk show 7 pádů Honzy Dědka. 

Doprovodný program, stejně jako sportovní a zábavné atrakce pro děti budou i tentokrát pro návštěvníky festivalu zdarma. 

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky