Koncert

Lenka Filipová trio

13. 05. 2024 19:00, Svitavy, Fabrika

Cena vstupenky: 490 Kč (předprodej končí 13. 05. 2024 19:15)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Zpěvačka, šansoniérka, kytaristka, hudební skladatelka a textařka. ,, Kytara u nás doma ležela opřena o stěnu, a tak jsem jí prostě vzala do ruky, bylo mi 9 let ". Přelomové bylo setkání s francouzským písničkářem Francisem Cabrelem a píseň Zamilovaná, kterou Cabrel složil a česky jí otextoval Zdeněk Rytíř, píseň dodnes platí za její největší hit. Nikdy také zcela neopustila svoji původní profesi klasické sólové kytaristky, což nakonec vyústilo v několik LP desek věnovaných pouze klasické kytarové hudbě. Příznivý ohlas měly i její písničky věnované dětstkému publiku. To vše ji vyneslo až do první desítky v popularitě českých zpěvaček v anketě Zlatý slavík. Dostalo se jí i celé řady mezinárodních uznání a ocenění. V současné době se také nově věnuje hře na elektrickou kytaru. Hosté: Sean Barry - akordeon, keltská harfa, Jaroslav Bárta - klavír, el. piano. 

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky