Show / Vystoupení

Crazy Cabaret: Gatsby show

31. 05. 2024 20:00, Brno, Cabaret des Péchés

Cena vstupenky: 890 Kč (předprodej končí 31. 05. 2024 19:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Gatsby je mrtev a přesto jste dostali pozvánku?

 

Staňte se součástí večera a odhalte s námi nového hostitele. Vstupem do kabaretu získáte záhadnou obálku a rázem se ocitáte na konci 20. let dvacátého století. Setkáváte se s několika postavami, jejichž příběhy a temná minulost poukazují na to, že právě ony by mohly být novým Gatsbym.

 

Stanete se hostem s jedinečným jménem, profesí a tajným úkolem a budete mít možnost dostat se pod pokličku největší smetánky z Long Islandu.

 

Dokážete uhodnout pravou identitu nového Gatsbyho?

 

Jak se zapojit či nezapojit: 

Jak už bylo napsáno výše, přicházíte do kabaretu jako host na párty. Na recepci na vás bude čekat obálka, ve které najdete vaši totožnost, profesi a také tajné úkoly. Bude ovšem na vás, jak moc se chcete do naší show zapojit, a proto si vyberete jednu ze tří variant:

1. Rád se zapojím, ničeho se nebojím!

2. Zapojím se, něco malého určitě zvládnu.

3. Chci si pouze užít show.

Po výběru úkolu je již na vás, jakým způsobem se jej zhostíte. Vytvoříme tak spolu nezapomenutelnou atmosféru a báječné zážitky na takovou jednu Gatsbyho párty.

 

Na co ještě se můžete těšit:

 

- welcome drink

- živý zpěv

- kapela

- tanec

- akrobacie

- krásné výhry

- zážitky

- DJ

 

DRESS CODE: Gatsby styl (20. léta minulého století)

Těšíme se na Vás!

Tým Cabaretu

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky