Koncert

Mňága a Žďorp

04. 05. 2024 20:00, Svitavy, Fabrika

Cena vstupenky: 450 Kč (předprodej končí 04. 05. 2024 21:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Mňága a Žďorp je česká rocková hudební skupina která vznikla v roce 1987 jako nástupce kapely Slepé střevo ve Valašském Meziříčí. Do povědomí se dostala především hitem „Hodinový hotel“, který je první skladbou na debutovém albu skupiny, nazvaném příhodně Made in Valmez (1991). Poslední album s názvem Přístav vyšlo v roce 2020. Ročně hudebníci odjezdí kolem stovky koncertů.

Od začátku letošního roku udělala Mňága po letech změnu v sestavě a přijala do svých řad nového kytaristu Jakuba Červinku, který před tím působil ve skupině Sto zvířat a jiných uskupeních. Veselé písničky o smutných věcech tak získaly šťavnatější hudební háv. Aktuální jarní tour je plné osvědčených hitů jako „Nejlíp jim bylo,“ „Ne, teď ne“ a „Made in Valmez,“ ale také skladeb z novějších desek. Není vyloučené, že se objeví něco z připravované desky, která by měla vyjít v příštím roce.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky