Show / Vystoupení

S úsměvy Donkichotů

15. 05. 2024 19:00, Blansko, Kino Blansko

Cena vstupenky: 450 Kč (předprodej končí 15. 05. 2024 18:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Kabaretní talk show S úsměvy Donkichotů volně navazuje nejen svým názvem, ale i formátem na večer písní, prozaických promluv a veršů dvojice Vodňanský – Skoumal za jejich hvězdného období v Činoherním klubu.

Aktéry nového pořadu jsou muzikanti a divadelníci Zbyněk Petržela a Vít Šujan, kteří si jako hlavní hvězdy večera pozvali známého herce Jaroslava Duška a herečku a šansoniérku Světlanu Nálepkovou.

Společně pak na písních a textech svých, i někdejších renomovaných kolegů V+S, posluchače a diváky provedou nejen světem současným, ale také úskalími dramatu, nonsensu a komiky. Jejich stylově různorodé komentáře ukazují, že metoda komorního hudebního divadla zůstává stále aktuální.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky