Konference / Kongres, Přednáška

Setkání proměny 2024

18. 05. 2024 09:30, Praha, Opravdovost

Cena vstupenky: 1 650 Kč (předprodej končí 18. 05. 2024 08:30)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Proměna vědomí, lidstva a planety je v plném proudu. Projevuje se v řadě úrovní a vědět o proměně přináší její snazší průchod. Pochopit problém znamená vyřešit problém. Systém nestíhá a myšlení se také vždy nechytá. Vystoupí šest lektorů se svými zkušenosti. Po přednáškách proběhne zvuková lázeň v podání Káti Katary na křišťálové mísy. Ze setkání pořizujeme videozáznam, který účastníci dostanou dodatečně k dispozici. Případně jej lze obejdnat separátně přes mail baudys@gmail.com, či whatsapp +420.608.223.223.

Antonín Baudyš: Proměna podosobnosti  
Tonda je astrologem, v rámci setkání však ukáže autoterapeutickou techniku, která souvisí s naší schopností projekce a otevření se vyšším frekvencím. Technika pochází z knihy Sanayi Roman Láska Duše.

Honza Delfín: Proměna sluneční soustavy

Jana Dobrovská: Proměna spojení

- přestávka na oběd -

Monika Baudyšová Slavkovská: Proměna a tělo

Kateřina Katara: Proměna a zvuk

"Zvuková lázeň" jako koncert po skončení přednášek

 

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky