Koncert

HRADIŠŤAN & Jiří Pavlica | Soběslav

30. 05. 2024 19:00, Soběslav, Kulturní dům

Cena vstupenky: 690 Kč (předprodej končí 30. 05. 2024 18:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Hradišťan & Jiří Pavlica míří do Soběslavi, v Kulturním domě zahrají 30. května.

Hradišťan je ojedinělé hudební seskupení s vysokou uměleckou i interpretační úrovní, širokým žánrovým záběrem a netradičním repertoárem, jehož silným inspiračním zdrojem byla zejména v počátcích jeho existence lidová tradice. Od roku 1978 je uměleckým vedoucím Hradišťanu tvůrčí osobnost – houslista a hudební skladatel Jiří Pavlica. Pod jeho vedením se dramaturgie začala postupně transformovat do širších souvislostí historických, geografických, ale i společenských. Dnes je Hradišťan profesionálním tělesem, které překračuje hranice hudebních žánrů a spolupracuje s osobnostmi různých kultur celého světa. Je častým hostem domácích i zahraničních festivalů tradiční, alternativní, ale i vážné hudby a spolupracuje s rozhlasem, televizí a filmem.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky