Koncert

Pavel Čadek a Úcellová skupina | PARDUBICE

31. 05. 2024 20:00, Pardubice, Music Club Žlutý pes

Cena vstupenky: 150 Kč (předprodej končí 31. 05. 2024 19:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Pavel Čadek je písničkář doprovázející se na violoncello. Dostal se do povědomí posluchačů jako předskokan Pokáče, Xindla X, Petra Bende, Báry Polákové, Jelena a dalších... Mezi jeho nejznámější písně patří písně 30 (duet s Pokáčem), Prsa (duet s Michalem Horákem), Nestíhám, nebo Utekla mi s ajťákem. Na koncertech střídá humorné písně s vážnými či sentimentálními.

 

V říjnu 2023 vydal své třetí album Stepní vlk, které bylo nominováno na Anděla. V létě 2024 vyjíždí na turné open-air koncertů, které odehraje se svými dlouholetými spolupracovníky a skvělými muzikanty - s akordeonistou Ondřejem Zámečníkem a bubeníkem Adamem Sikorou. Pro mnohá města to bude poprvé, co představí kapelní zvuk v rámci vlastního turné.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky