Koncert

Dialogy hlasů

30. 06. 2024 18:00, Kaliště, Sál Mahler Penzion

Cena vstupenky: 250 Kč (předprodej končí 30. 06. 2024 17:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Romantické příběhy vyprávěné i zpívané - to je koncert Dialogy hlasu, který přináší tvorbu německých písňových romantiků, i českého skladatele Jana Zástěry, potažmo Williama Shakespeara.

Písňový cyklus Roberta Schumanna Láska a život ženy, stejně jako Čtyři poslední písně Richarda Strausse zazní v německém originále v podání sopranistky Miroslavy Časarové, tak i v českém přebásnění, které bude interpretovat herec Petr Stach.

To vše za doprovodu vynikajícího klavíristy Daniela Wiesnera.

Druhá polovina koncertu se pak ponese ve znamení Williama Shakespera a jeho Sonetů. Výběr z nich přečte Petr Stach. Miroslava Časarová se pak chopí hudební podoby sonetů, kterou jim vtiskl mladý český skladatel Jan Zástěra.

Program:

Robert Schumann - Láska a život ženy

Richard Strauss - Čtyři poslední písně

Jan Zástěra - Sonety

 

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky