Koncert

THE CELLO BOYS

08. 01. 2025 19:00, Šternberk, Kulturní dům - Městský klub

Cena vstupenky: 450 Kč (předprodej končí 08. 01. 2025 18:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

THE CELLO BOYS

Připravte se na hudební show, která vás dostane na nohy! The Cello Boys představují neuvěřitelně originální a jedinečný zvuk, který nikde jinde v České republice nenajdete. Dvě elektrická violoncella a bicí souprava vytváří hudební atmosféru, která vám doslova rozproudí krev.

S vlastními virtuózními úpravami skladeb od Iron Maiden, AC/DC, Pendulum, Imagine Dragons a dalších rozproudili davovou vášeň na festivalech a koncertech po celé naši zemi i v zahraničí. Jejich autorské skladby přidají pořádný beat do celého koncertu.

S úspěchy v soutěžích a spoluprací s renomovanými orchestry dokázali, že hudba skupiny The CELLO Boys má co nabídnout. Přijďte si užít jedinečný zvuk, který vám zanechá v srdci nezapomenutelný dojem.

Nechte se unést a přijďte zažít hudební bouři!

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky