Koncert

FVCK KVLT + Dušan Vlk

04. 05. 2024 20:00, Brno, Fléda

Cena vstupenky: 315 Kč (předprodej končí 04. 05. 2024 19:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

FVCK KVLT a Dušan Vlk ve společné show. Dvě nejvýraznější postavy slovenského alternativního rapu vystoupí v unikátním dvojkoncertu.

FVCK KVLT

Fvck_Kvlt je sólový trapový projekt trnavského punkáče a rapera Denisa Banga, který v současnosti hýbe slovenskou DIY scénou. Hranice regionu, ve ktorém tvoří, prekročil hned po prvním albu Kvlt Teachings (2019). Menší poprask způsobil druhým albem Zabijem sa! (2020), který se zvukově výrazně líší od rapové scény a zároveň překvapil fanoušky hardcoru, kteří Denisa znají jako zpěváka a kytaristu kapely Wilderness.

Dušan Vlk

Prešovský rapper, který se ve svých lyrics nebojí tematizovat témata jako deprese, drogy nebo život v pozdním kapitalismu. Hypnotické beaty oscilující na pomezí phonku a lo-fi tvoří ideální podklad pod temné texty. „Jebať pozitívnych rapperov a materiálne sny / Prestaň klamať do telky, môj mindset je cintorín.“

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky