Divadlo

Divadlo Pohádka - Jak se Honza učil bát

05. 05. 2024 15:00, Česká Třebová, Malá scéna

Cena vstupenky: 80 Kč (předprodej končí 05. 05. 2024 23:30)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

I tentokrát je Honza je šikovný mládenec, veselá kopa i silák, který se ničeho nebojí. Ale jak to bývá, tak i tentokrát – pro svoji nebojácnost – sklízí jenom posměch a tradiční označení hlupák, protože zkazí každou legraci, právě tím, že se nebojí.

Proto se Honza vydává do světa, aby se naučil bát.

Na své cestě zažije nejeden strašidelný příběh. Setkává se s děsivým hastrmanem, přemůže čerty na zakletém zámku a tím vysvobodí krásnou princeznu, kterou dostane za ženu. Ale bát se nenaučil.

Když jede ukázat princezně svou domovinu a les, ve kterém si hrával, princezna se mu ztratí. Nebojácný Honza se vyleká, a dostane strach, že už princeznu nikdy nenajde.

Ale to by nebyla pohádka pohádkou, aby všechno nakonec nedopadlo dobře.

Honza princeznu nalezne a co víc, získá zkušenost, že ztráta milované osoby je to nejhorší, co může člověka na světě potkat.

A tak si uvědomí si, že se vlastně už bát umí…

Scénář a režie : Tomáš Kraucher

Předprodej vstupenek na www.kcct.cz, v Městském muzeu (Klácelova 11), v kanceláři Kulturního centra (Nádražní 397) a 1 hodinu před začátkem u pokladny.

 

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky