Koncert

Jamr´s pro ONKO

31. 05. 2024 19:00, Olomouc, Jazz Tibet Club

Cena vstupenky: 250 Kč (předprodej končí 31. 05. 2024 18:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Přijďte s námi podpořit pacienty Onkologické kliniky Olomouc.

Předsedkyně spolku Dobré místo pro život, Věra Zukalová, působí od ledna 2024 jako Ambasador onkologických pacientů v Olomouci. Součástí podpory pacientů jsou i služby, které nelze zajistit ve zdravotnickém zařízení a proto se za podpory Fakultní nemocnice Olomouc, rozhodla uspořádat koncert, jehož výtěžek by mohla na tyto aktivity používat.

Pacienti v Olomouci mají například zvláštní tarif ONKO pacient u Atlant taxi, kdy se za 50 Kč dopraví na léčbu i na kontroly. Ambasadorka nabízí za zvýhodněnou cenu úklid domácnosti před chemoterapiemi tak, aby se pacient mohl vracet do bytu, kde to voní, když mu zrovna není dobře. Každý měsíc je pro pacienty připravena nějaká akce: například mindfulness,  terapie se dřevem, onkojóga apod. Tyhle a další aktivity se prostřednictví spolku Dobré místo pro život budou hradit z výtěžku koncertu kapelky Jamr´s, které moc děkujeme za podporu.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky