Koncert

Deloraine a Strigôň v Ostravě

31. 05. 2024 19:00, Ostrava, BARRÁK music club

Cena vstupenky: 390 Kč (předprodej končí 31. 05. 2024 17:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Deloraine konečně v Ostravě!

Deloraine zahrají plný dvouhodinový a dlouhý koncert, ve kterém uslyšíte všechny důležité skladby od kultovních písní jako Zaklínač, Lazare nebo Yennefer, přes vše důležité z alba Srdce z kamene, jako je Ostara, Nilfgaard nebo Ragnarok až po žhavou současnost Sabatu a dalších zcela nových písní z připravovaného nového alba Deloraine. Vše doprovodí rohatá vědma z klipu Ragnarok, Cernunnos, pohanské rituály a pohanské tanečnice. Bude se tančit, bude se zpívat a bude to divoké.

Dále vystoupí paganfolková banda Strigoň z Oravy, kteří vám zahrají své parádní taneční divoké písně a zazní určitě i jejich fantastické covery Zaklínače od Percivalu a akustické verze Rammstein.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky