Festival

Big Band JD, Ch. Rule & Sweet Emma Band (USA/AT/UK), -123minut

31. 05. 2024 19:00, Černošice, Club Kino

Cena vstupenky: 400 Kč (předprodej končí 31. 05. 2024 17:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Big Braille Band vznikl v roce 2017 poté, co byl na Konzervatoři a střední škole Jana Deyla otevřen obor Saxofon.
Jedná se o skupinu mladých muzikantů, kteří se scházejí ve volném čase, a to jak studenti, tak absolventi Konzervatoře. Zkrátka lidé, kteří mají tento typ muziky rádi. Big Braille Band pravidelně hraje na plesech Konzervatoře a spolupracuje také s organizací SONS (Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých České republiky). 

Chanda Rule & Sweet Emma Band - S gospelovými kořeny, srdcem plným lásky a hlasem protknutým jazzem si zpěvačka Chanda Rule brouká melodie a hraje se slovy již od útlého dětství. Svými koncerty okouzluje posluchače po celém světě v několika projektech, které jsou jí plně vlastní.
Ať už jde o projekt Sapphire Dreams s legendárním pianistou Kirkem Lightseym, Tribute to Nina Simon se saxofonistou Donnym McCaslinem nebo o několik folklórních souborů. S kapelou Sweet Emma Band se vrací ke kořenům afro-americké hudby, k work-songům, gospelům, spirituálům a tradičním africkým písním, které jsou upraveny jak textově tak hudebně do modernější formy. Mezinárodní seskupení se skládá ze špičkových muzikantů. Na varhany hraje Jan Kořínek, na trombon rakouský muzikant a producent Paul Zauner a na saxofon Velšan Osian Roberts. Vyhledávaný bubeník Oliver Lipenský je nejnovějším přírůstkem do Sweet Emma Family.

 

Minus123minut jsou jedineční intenzitou a energičností svých koncertů, které jsou z velké části tvořeny improvizací. Propojují žánry jako soul, groove, jazz, blues, funky či world music. Kapelu tvoří trio uznávaných muzikantů: zpěvák, kytarista, autor písní a českých textů Zdeněk Bína, baskytarista a autor anglických textů Fredrik Janáček a výjimečný bubeník Dano Šoltis.
Minus123minut obdrželi cenu Anděl za Objev roku v roce 1999. V dalších letech byla skupina dále dvakrát na tuto cenu nominována. Jako jedna z mála tuzemských kapel slavily "Minuty" úspěchy také v zahraničí, kde odehrály kolem dvou set koncertů v klubech a na festivalech (Holandsko, Polsko, Francie, Slovensko, USA nebo Anglie).

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky