Kino / Projekce

Chorvatsko známé i neznámé a jak ho procestovat

06. 05. 2024 19:00, Brno, Klub cestovatelů

Cena vstupenky: 125 Kč (předprodej končí 06. 05. 2024 18:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Jedněmi milované, druhými podceňované. Přestože do Chorvatska ročně zavítají statisíce českých turistů, ne každý ví, co tato země skutečně nabízí.

Nejsou to totiž jen krásné pláže vybízející k letnímu odpočinku, dechberoucí kulturní a přírodní bohatství slibuje nevšední zážitky v kterémkoli ročním období. I na první pohled dokonalé místo k životu se však potýká s více či méně závažnými problémy.

Dnes již vystudovaný kroatista, který v pouhých 23 letech začal cestovat sám a bez automobilu nejen po Chorvatsku, ale i Bosně a Černé Hoře, vás vezme na zajímavá místa, o jejichž existenci jste možná neměli ani tušení, dozvíte se, čím potěšit své chuťové pohárky, ale třeba také to, proč je na Balkáně cestování místní dopravou občas pěkné dobrodružství.

Přednáší: Jakub Večeřa

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky