Kino / Projekce

Lesní vrah (Česko, Slovensko, Polsko, Rumunsko) 2D

06. 05. 2024 19:00, Česká Třebová, Kulturní centrum

Cena vstupenky: 130 Kč (předprodej končí 06. 05. 2024 23:30)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Minimalistické krimidrama sleduje poslední rok života jednoho z nejznámějších českých sériových vrahů, Viktora Kalivody. Ten v roce 2005 zavraždil v lese tři náhodné kolemjdoucí. Lesní vrah, jak se mu přezdívá, pracoval jako policista, vyhrál v soutěži Chcete být milionářem a měl nadprůměrně vysoké IQ. Případu se dostalo velké pozornosti nejen proto, že měl v plánu vystřílet pražské metro ale i proto, že svůj motiv nikdy zcela neprozradil. Dokážeme někdy pochopit, co se odehrávalo v jeho hlavě? Film vychází ze skutečných událostí. Hrají: M. Balcar, j. Mendel, T. Drápela... Režie: R. Špaček  Mládeži přístupno od 15 let, krimi, psychologický, podle skutečných událostí, české znění, 78 min.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky