Muzeum / Hrad / Prohlídka

Meruňkobraní 2024: Prohlídka zámku Židlochovice

13. 07. 2024 10:00, Židlochovice, Zámek Židlochovice

Cena vstupenky: 130 Kč (předprodej končí 12. 07. 2024 17:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Zámek se pro veřejnost otevírá pouze 1krát v roce.

A to v rámci celodenní slavnosti Meruňkobraní aneb festival meruněk v Židlochovicích, letos v sobotu 13. července 2024
Zájemci o prohlídku, jinak běžně veřejnosti nepřístupného zámku, mají pouze v tento den jedinečnou možnost prohlédnout si prostory, kde pobýval první československý prezident  T. G. Masaryk při svých letních cestách jižní Moravou.


A co je Meruňkobraní?
Meruňkové knedlíky, meruňkové koláče, tradiční meruňková pálenka a soutěže v pojídání meruňkových knedlíků….  A kulinářský program s kuchařskými a cukrářskými hvězdami, prostě gastronomický svátek v oranžové, to je Meruňkobraní v Židlochovicích.

Kromě voňavých koláčů a specialit jako meruňkový sekt a meruňkové víno doplní menu festivalu svižné kapely a doprovodný kulturní program pro všechny věkové kategorie.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky