Koncert

LAVUTARI di Praga Ivana Heráka

20. 06. 2024 19:00, Český Krumlov, Zámecká jízdárna

Cena vstupenky: 490 Kč (předprodej končí 20. 06. 2024 18:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Ivan Herák – tento houslista se narodil v malé slovenské vesničce Hradiště pod Vrátnou. Pochází z muzikantské rodiny a patří k nejvyhledávanějším českým cikánským houslovým virtuózům. Studoval na Konzervatoři v Topolčanech u ruského profesora Oleg ter Martirosova, kde také zdárně udělal absolutorium. Ivan Herák má charismatický projev a je výjimečný svojí muzikálností, disponuje mimořádným projevem a improvizací. Jeho hudební přednes jemných tónů v kontrastu s divokými rytmy Vás přivedou do pohody a přesvědčíte se, že je velkým a jedinečným umělcem. Houslová sóla, která se vám dostanou do žil, či schopnost plynule procházet různé hudební proudy, jsou součástí okouzlujícího projevu tohoto virtuóza, který si vždy získá každé své publikum.

Koncertní uskupení Lavutari di Praga – Gipsy virtuoso cimbal – je devět profesionálních muzikantů ve složení: 4x housle, 2x kontrabas, cimbál, akordeon, kytara. Energie, procítěnost, živočišnost, ale zároveň profesionalita plynoucí z jejich projevu přináší nezapomenutelný hudební zážitek, ze kterého doslova naskakuje husí kůže.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky