Festival, Setkání / Meeting

Při měsíčku na skleničku

08. 06. 2024 18:00, Mutěnice, Amfiteátr Pod Búdama

Cena vstupenky: 600 Kč (předprodej končí 07. 06. 2024 17:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Přijďte zažít magii nočních otevřených sklepů pod hvězdnou oblohou v jedinečném areálu Mutěnských Búd 8. 6. 2024. Vinaři v tuto noc otevřou své sklepy a to bude mimořádná příležitost k ochutnání jejich vín. Začátek akce v 18:00 a předpokládaný konec po půlnoci v 01:00. 

U vstupu návštěvník obdrží katalog s mapou sklepů a nabízenými víny, propisku, tašku a degustační skleničku. Degustační konzumace vína není nijak omezena. V rámci vstupného návštěvníci obdrží kupóny k odběru vína v hodnotě 300 Kč. Víno bude možné zakoupit buď okamžitě anebo další den v neděli 9. 6. 2024 od 9 do 12 hodin přímo ve vinařství.

Doprovodný program akce bude zpívání mezi sklepy od místních pěveckých sborů. Občerstvení bude zajištěno přímo ve sklepech vinařů.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky