Koncert

MAOK Všechny barvy Duše

30. 05. 2024 19:00, Jihlava, D Klub

Cena vstupenky: 590 Kč (předprodej končí 30. 05. 2024 12:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

MAOK  je fenomenální slovenský hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a člověk, jehož životní součástí a nejvýraznějším způsobem sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech a také tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska). Maokovo vystoupení vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co se skrývá uvnitř každého z nás.

Hudba MAOKA uzdravuje a inspiruje, naplňuje každou buňku duše a srdce.

Maok je hudební osobnost, která nese unikátní příběh. Jeho koncerty bývají vyprodané dlouho dopředu, přitom se s ním nesetkáte v médiích ani na stránkách časopisů. Je to muzikant, který si svoji cestu odšlapal krok za krokem sám.

 

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky