Koncert

Nerez & Lucia

12. 12. 2024 19:30, Brno, Musilka

Cena vstupenky: 390 Kč (předprodej končí 12. 12. 2024 18:30)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Koncert skupiny NEREZ & LUCIA je sestaven z novinek (alba Zlom a Cela) a z největších hitů původní skupiny Nerez, jako jsou například písně Tisíc dnů mezi námi, Kočky, Já s tebou žít nebudu, Do posledního dechu. A protože se koncert uskuteční v adventním čase, budou zařazeny rovněž vánočně laděné písně a koledy.

Zakládající členové legendárních Nerez Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál se spojili se zpěvačkou Luciou Šoralovou a v roce 2019 natočili desku, která obsahuje 12 převážně autorských písní od Zdeňka Vřešťála a Lucie Šoralové. V roce 2021 vyšlo druhé album Nerez & Lucia: Cela. Skupina pokračuje v trendu vlastní autorské tvorby, kdy hlavními protagonisty a autory jsou Lucia Šoralová, Zdeněk Vřešťál a slovenská textařka Silvia Kaščáková.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky