Koncert

Black City ( Itálie )

16. 05. 2024 20:00, Černošice, Club Kino

Cena vstupenky: 230 Kč (předprodej končí 16. 05. 2024 19:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Fantasticky našlápnutý funk & soul kvarteta z italského Turína (kytara, klávesy, basa, bicí, tři zpěvy, časté použití vícehlasů). Kapela vznikla v roce 2015 jako mezinárodní sestava (aktuálně Američan, dva Italové a Kubánec) a má za sebou debutovou desku Wake Up! Skvělá živá "Pulpy Funky Show" !!! Vynikající kubánský bubeník, držící strojový rytmus, nepřehlédnutelně vyčouhlý, spolehlivý basák a šikovný drobný kytarista, který pojal svůj styl jako mix kytarové hry T-Bonea Walkera, Franka Zappy a Freddieho Kinga. Od roku 2021 je kapela rozšířena na kvarteto, čtvrtý hráčem bývá buď klávesista, nebo variantně tenor saxofonista.

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky