Konference / Kongres

Pink EXPO 2024

16. 05. 2024 13:00, Praha, Cubex Centrum

Cena vstupenky: 699 Kč (předprodej končí 16. 05. 2024 22:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Poznejte zblízka svět vztahů, intimity a sexu

Přinášíme vám unikátní celodenní akci zaměřenou na sex a vztahy. Přijďte si poslechnout přednášky terapeutů, koučů, lékařů a dalších odborníků na sexualitu. Poznejte na workshopech nové trendy, vyzkoušejte s námi nové techniky a pomůcky a nalaďte se na nové zážitky. Prozkoumejte s námi svět intimity. Otevřeně, s odborníky a v laskavé atmosféře.

Tématem letošního ročníku je Sex ve 21. století: Hranice a tabu

Druhý ročník Pink EXPO nabízí nabitý program nejen pro odborníky, ale nově také pro veřejnost. Akce probíhá celý den v dopoledním a odpoledním bloku. Dopolední program je určený pro specialisty a nabídne dvě odborné panelové diskuze. Ve 13:00 otevře Pink EXPO brány veřejnosti pro odpolední a večerní program. Těšit se můžete na workshopy, přednášky, besedy, umělecká vystoupení a navíc také na víkendový program - Pink EXPO WEEKEND.

Akce Pink EXPO WEEKEND je třídenní akce, která přímo navazuje na Pink EXPO. Od 17. - 19. května budou na všech kamenných prodejnách Růžového slona probíhat tematické mini workshopy, přednášky, besedy s odborníky či různé kreativní dílny. Akce se bude týkat všech kamenných prodejen, a to nejen v České republice, ale také na Slovensku a v Maďarsku

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky