Koncert

Stinka - klavírní koncert

30. 05. 2024 20:00, Praha, Kaštan - Scéna Unijazzu

Cena vstupenky: 215 Kč (předprodej končí 30. 05. 2024 15:00)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Stinka u nablýskaného klavírního křídla.
Ve slavnostních večerních šatech s vlečkou. Anebo ve fraku?
Stinka představí své písně tak, jak jste je ještě nikdy neslyšeli. Některé přitom právě takto vznikaly (Vlhký blues, Solar, Slunce svítí, Hluchoněmé dívky). Další songwriterka pro tento speciální večer nově zaranžovala (Neviňátko, Čekni děti, Lajkuj, Pole Dance, Vedle, Svoboda, atd.) Na programu klavírního koncertu budou také zbrusu nové skladby, které budou uvedeny poprvé veřejně právě v tento velký večer, u křídla, v Kaštanu.


* * *

 

Stinka je hudební alterego spisovatelky a výtvarnice Hany Lundiakové.

Kdysi jako akordeonistka prošla kapelami Rudovous, Tři sestry, a jako klávesistka pak hrála s Kaspar Von Urbach. Jako Stinka původně hrála na akordeon, ale později ho vyměnila za kytaru a klávesy. Hrává sama i s doprovodem kolegů, od sólových koncertů až po kompletní kapelu. 
Její postupné hudební proměny zachycují zatím tři sólová alba.

 

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky