Koncert

Trojkoncert: Láska / Šunďák / Petr Kadlček

17. 05. 2024 19:30, Odolena Voda, Opera

Cena vstupenky: 180 Kč (předprodej končí 16. 05. 2024 22:30)

Po zaplacení vstupenky platební kartou nebo převodem, Vám do 2 minut přijde na váš mobil PLNÁ VSTUPENKA ve tvaru originálního kódu. Na akci si vezměte svůj funkční mobilní telefon. Při vstupu se prokážete vaší vstupenkou s unikátním kódem a budete na akci vpuštěni bez doplatku.

Více informací

Na Vodolku zavítají hvězdy kytarového pekla i nebe.

Pojďme si užít Trojkoncert, který jen tak někde neuvidíte .

Trojkoncert -  Láska / Šunďák / Petr Kadlček
-
LÁSKA
- (vlastním jménem Václav Vaňura – z křestního jména VácLOVE pochází i jeho přezdívka) má na kontě již řadu vlastních klipů i featuringů, účinkování v televizních a rozhlasových pořadech, společná turné a vystoupení s Pokáčem, Pekařem, Jakubem Děkanem, Voxelem, kapelami O5&Radeček, Jamaron a dalšími .

Spolupracuje s vyhlášenými hudebními producenty, studii a zajímavými umělci (např. duety s Ivou Frühlingovou, Xindlem X, Jakubem Děkanem a mnoha dalšími).
-

PETR KADLČEK
- V r.1984 ho spolu s kapelou Natural katapultovala do profesionálního hudebního dění písnička JÁ NA TO MÁM.
Zahrál si např. v O2 Aréně jako host Dalibora Jandy. Můžete ho často vidět na pódiích společně s dalšími hvězdami naší beatové a country scény (např.s Karlem Kahovcem, ...)
-

ŠUNĎÁK
- (Vlastním Jménem Vláďa Šunda). - Vodolský písničkář, který umí mluvit pozpátku .
Ačkoli se proslavil tím, že ho nikdo nezná, hraje rád a složil více, než 150 písní.

Je držitelem několika festivalových ocenění. Např. v r.2021 se zúčastnil národního finále Porty v Řevnicích. Mohli jste ho také vidět na festivalech: Mezi ploty, Babí léto,...

Jeho píseň: Mobilní dívka - získala v hitparádě country radia 1. místo.

NA svých autorských koncertech si zahrál také společně s Pokáčem, Marcelou Březinovou, Bohušem Matušem, Michalem Horákem, Karlem Kahovcem, samozřejmě také s Petrem Kadlčkem i s Láskou.
-

Doražte, pokud nás chcete slyšet všechny dohromady .
Zdraví a těší se na vás: Láska <) / Šunďák () / Petr Kadlček []
 

GIG.cz doporučuje

Partneři

HRANICE EXISTUJÍ JEN V MYSlÍCH LIDÍ BB press GLANC MUSIC FT RECORDS kd rubń MUSILKA STARA PEKARNA SEMILASSO JABU AMP EUROTRIALOG
GIG vstupenky